Despre noi

Despre DozaAnimată:

DozaAnimată – este un site liber de divertisment care indexează conținut gratuit ce se găsește la libera circulație pe internet. Acest site indexează coduri embed de înregistrări video gratuite aflate pe site-uri de gen: ok.ru, vk.com, youtube.com, video.mail.ru și alte site-uri de video sharing.

Site-ul a fost creat în Septembrie 2018, pentru a pune la dispoziția dvs. în mod gratuit episoade din desene și anime subtitrate sau dublate în limba Română.

Acest site nu stochează fișierele video pe serverele proprii acestea fiind disponibile în mediul online prin intermediul site-urilor de video sharing și nu este responsabil pentru acuratețea, legalitatea, decența sau alte aspecte ce le-ar putea conține.

Proveniența filmelor și a Episoadelor:

Filmele și episoadele aflate pe site nu ne aparțin 100%, acestea aparțin deținătorilor de autor care au muncit la dezvoltarea acestora, vă reamintim că dacă dețineți drepturi de autor asupra lor și decideți înlăturarea acestora de pe site-ul nostru, nu va fi suficient deoarece în acest caz acestea fiind încă disponibile pe internet.

Filmele și episoadele existente reprezintă munca voluntară a persoanelor care se ocupă special de înregistrarea/subtitrarea acestora pentru a oferii publicului în mod gratuit acces la vizionare acestora în limba de circulație (Română). Nu ne asumăm în nici un fel răspunderea de eventualele greșeli gramaticale și/sau greșeli de exprimare deoarece acestea nu au fost realizate integral de către echipa noastră. Echipa sau site-ul care au contribuit poate fi observat în partea de stânga/dreapta/sus/jos a fiecărui film sau episod.

În legătură cu proveniența episoadelor, acestea provin de pe alte site-uri de pe aceași nișă și/sau contribuția membrilor din echipă, din moment ce majoritatea site-urilor de filme și seriale de pe nișa animație și/sau destinate copiilor sau adolescenților nu dețin drepturi de autor și care acestea doar contribuie la realizarea înregistrării/subtitrării în limba Română, vă recomandăm să vă gândiți de 2 ori înainte de a încerca denigrarea site-ului nostru deoarece atât noi cât și voi nu deținem drepturi de autor asupra episoadelor existente și/sau viitoare.

Atenție: Echipa DozaAnimată nu a încercat sau nu va încerca niciodată denigrarea persoanelor care au adus contribuție (înregistrare/subtitrare) asupra filmelor și al episoadelor aflate pe internet.

Ultima revizuire: 4 Septembrie 2021 ora 19:00