Întrebări Frecvente adresate către DozaAnimată

Următoarea listă conține cele mai frecvente întrebări adresate de utilizatorii noștrii către noi. Vă sugerăm să le citiți întregime iar în cazul în care apare alte probleme nu ezitați să ne contactați prin formularul de contact aflat pe site, sau prin intermediul chat-ul de pe site, sau prin intermediul serverului nostru de Discord.

 • Cum îmi actualizez browser-ul web la ultima versiune?

De foarte multe ori, incompatibilitatea sau nefuncționarea corespunzătoare a playerelor video se datorează și faptului că browser-ul web de pe care se face accesarea site-ului nu este actualizat la ultima versiune disponibilă sau nu a fost făcută niciodată. De aceea mai jos am să vă las mai jos cum puteți face acest lucru pentru orice device respectiv de pe orice browser, urmat de o mică fotografie pentru a putea înțelege mai bine și a aplica acest lucru, făcând acest lucru, puteți scăpa de unele probleme ale playerele atât pe site-ul nostru cât și pentru celelalte site-uri cu conținut video pe care le accesați.

 

 • Încerc să urmăresc un episod și îmi spune că nu am permisiunea de a viziona acest episod.

În cazul în care dacă la un anumit episod sau mai multe episoade pe pagina player-ului vă spune că “Nu ai permisiunea de a viziona acest episod”, episodul în cauză se află în curs de procesare iar acest lucru durează între 5 și 10 minute.

 

 • Încerc să accesez site-ul și nu funcționează?

În cazul în care după accesarea site-ului sau a unei pagini, va apărea eroarea “Service Unavailable 503”, vă rugăm reîncărcați pagina până aceasta se va încărca. Se întâmplă la anumite ore din zi, serverul să fie suprasolicitat și din cauza aceasta site-ul afișează eroarea de mai sus.

 

 • La unele playere primesc următoarea eroare: “HLS.js error: networkError – fatal: true – manifestLoadError”, ce pot face?

Această eroare poate avea mai multe semnificații după cum urmează:

 1. Eroarea poate să apară atunci cand provider-ul blochează serverul de pe care se încărcă fişierul video;
 2. Atunci când serverul fie este căzut sau se află în mentenanţă,  sau pur si simplu a fost dezactivat, ceea ce înseamnă că fișierele de pe acel server au fost șterse definitiv.

Ce se poate face? Una dintre soluții find schimbarea adresei DNS al device-ului de pe care se face accesarea cu unul din lista de mai jos:

 • Cloudflare
  1.1.1.1
  1.0.0.1
 • Google Public DNS
  8.8.8.8
  8.8.4.4

Mai jos aveți tutoriale cum să schimbați adresa DNS pentru fiecare sistem de operare în parte: