V-am pregătit noi melodii pe Radio Doza Manele, Apasă pe Play pentru a asculta. 🙂

Un nou anime Pokémon cu noi protagoniști duali va debuta în aprilie 2023

Posted 2022/12/24 108 0

Compania Pokémon a dezvăluit vineri 16 Decembrie 2022 un nou serial animat Pokémon. Serialul va urmări protagoniști duali complet noi, care se numesc Liko și Roy în versiunea japoneză a seriei.

Serialul va avea premiera în aprilie 2023 în Japonia, iar Compania a precizat în comunicatul de presă în limba engleză că îi va avea ca protagoniști pe Sprigatito, Fuecoco și Quaxly din jocurile video Pokémon Scarlet și Pokémon Violet și va prezenta, de asemenea, legendarul Pokémon Rayquaza în forma sa Shiny.

Anime-ul va debuta după Pokémon Ultimate Journeys: The Series.

Compania a anunțat, de asemenea, că va produce o colecție de 11 episoade speciale pentru a încheia seria Pokémon Ultimate Journeys: The Series anime care va celebra aventurile lui Ash de-a lungul a celor 25 de sezoane. Compania a declarat că episoadele vor prezenta personaje preferate de fani, precum Misty și Brock și vor “oferi o privire asupra a ceea ce ne rezervă viitorul… în acest ultim capitol pentru Ash și Pikachu”.

Episoadele vor avea premiera în Japonia pe 13 ianuarie, iar anime-ul de încheiere în limba japoneză se intitulează Pocket Monster Mezase Pokémon Master.

Pokémon Journeys: The Series a avut premiera la TV Tokyo și la filialele sale din Japonia sub titlul Pocket Monster în noiembrie 2019, la două zile după ce jocurile Pokémon Sword și Pokémon Shield au fost livrate la nivel mondial. Serialul continuă să fie difuzat în Japonia sub acest nume.

Primele 12 episoade din Pokémon Journeys: The Series a debutat în Statele Unite pe Netflix în iunie 2020, iar serviciul a adăugat noi episoade trimestrial. De asemenea, anime-ul a avut premiera pe canalul de televiziune canadian Teletoon în mai 2020.

Titlul localizat al anime-ului, Pokémon Journeys: The Series, are 48 de episoade. Pokémon Master Journeys: The Series a continuat cu cel de-al 49-lea episod din Pocket Monster, care a avut premiera în Japonia în decembrie 2020. Netflix a început să difuzeze în streaming Pokémon Ultimate Journeys: The Series, cel de-al 25-lea sezon al anime-ului, pe 21 octombrie.