V-am pregătit noi melodii pe Radio Doza Manele, Apasă pe Play pentru a asculta. 🙂

Noutățile Lunii Septembrie (2022) la Disney Channel

Adăugat pe: 2022/09/20 1097 0

Banner-Disney-Channel-Septembrie-2022

În luna septembrie Disney Channel ne-a pregătit o lună plină de episoade noi și seriale noi care vor putea fi apreciate de cei mici și nu numai. Următoarea listă de mai jos conține noutățile din puna septembrie:


  • Casa Bufniţelor / The Owl House – Luz încearcă să găsească o nouă cale spre casă, Eda se luptă cu pierderea magiei şi se confruntă cu demonul interior, iar King încearcă să descopere cine este el cu adevărat.
  • Fantoma şi Molly McGee / The Ghost and Molly McGee – când un blestem de la Scratch se întoarce împotriva lui, el se trezește legat pentru totdeauna de Molly. În ciuda acestui fapt, Scratch și Molly formează o prietenie.
  • Ghostforce – Trei liceeni care lucrează ca o echipă de supereroi, Ghostforce, luptă în secret împotriva fantomelor care le bântuie orașul.
  • O Vrăjitoare Îngrozitoare / The Worst Witch – După ce a intrat la şcoala de vrăjitoare, o eroină îşi dă seama că ar putea să aparţină acelei lumi. Serialul este bazat pe cărţile îndrăgite ale lui Jill Murphy.
  • Şcoala Vikingilor / Vikingskool – Erik, Ylva și Ani sunt vikingi în devenire, încrezători că toți au ceea ce le trebuie pentru a reuși în nemilosul Vikingskøøl. Dar drumul până la absolvire este lung.